Welcome to Dentalest Sighișoara!

The Team

Chirurgie Maxilo Facială

Specializat în Chirurgie Maxilo Faciala, a absolvit atât Facultatea de Stomatologie cât și de Medicină Generală UMF Târgu Mureș în 2003.

Din 2004 pregătește viitori medici la catedra de chirurgie, unde ocupă funcția de asistent universitar.

În 2013 a obținut titlul de Doctor în Științe Medicale.

Precizia și profesionalitatea sunt cuvintele  care îl caracterizează, martori fiind sutele  de pacienți cu  reabilitări orale complexe pe implanturi din portpfoliul  său.

Stomatologie Generală

A absolvit cursurile Facultătii de Stomatologie din cadrul “UMF” Tg.Mures în 2009, după care a profesat medicina dentară în Milano (Italia) timp de 7 ani, unde a ocupat și funcția de director sanitar al structurii. A urmat numerose cursuri de specializare atat in tara cat și în străinatate, principala preocupare fiind estetica surasului și conceptul de Digital Smile Design.

“În Italia, am învățat ce inseamnă cu adevarat grija și atenția față de pacient. Iubesc oamenii, îmi place să ascult povestea din spatele fiecărui  zâmbet, de aceea mă implic în totalitate în rezolvarea fiecărui caz în parte”.

Specialist Ortodonție

O personalitatea efervescentă și carismatică, dr. Ane se ocupă cu „îndreptatul dinților” atât la copii cât și la adulți.

Absolventă al UMF Tg.Mureș în 2008, s-a specializat in Ortodonție și Ortopedie Dentofacială, clasându-se în primele locuri  din România la examenul de rezidențiat.

A obtinut titlul de Doctor în Știinte Medicale și profesează ca asistent universitar la catedra de Pedodonție UMF Târgu Mureș, unde pregătește viitori medici cu aceeași  dăruire și pasiune pe care o  transmite pacienților.

“Ador emoția din ochii pacientului la sfârsitul tratamentului ortodontic, ca și cum, după o cursă lungă și grea, am ajuns la linea de “finish” . Îmi place să cred ca am contribuit prin munca mea  la creșterea stimei de sine și îmbunătățirea esteticii faciale”.

Specialist Parodontologie

Un tânăr medic  care debordeză  de energie și optimism, nerăbdător să readucă  zâmbetul  larg  pe chipurile  pacienților  săi. Absolvent al cursurilor facultății  de  medicină dentară  din cadrul UMF Târgu  Mureș  în  2015,  acest și-a continuat formarea profesională în cadrul programului de rezidențiat cu  specialitatea  în Paradontologie. Concomitent cu acesta,  a participat la numeroase cursuri  postuniversitare  de parodontologie,  protetică dentară , estetică  dentară, endodonție și restaură ri coroane  fizionomice. Pasionat  de  reabilitari  orale complexe  și  complete,  este pregătit întotdeuna de noi provocări din domeniul medicinii dentare. Motto-ul sau personal este: “Să  readucem zâmbetul  pe buze, cu zâmbetul pe buze! ”

Piața Hermann Oberth Nr. 25/III

Sighișoara România

+40 751 544 856

Contact Us!

Program

Lu- Vi: 10-19 / Sâ: 10-14

Email

contact@dentalest.ro