Filler cu acid hialuronic

Este tehnica non-chirurgicala cea mai raspandita in lume de umplere a ridurilor și de mărire a volumului buzelor, care utilizează substanțe biocompatibile, resorbabile, în special, pe baza de acid hialuronic , o substanta produsa in mod natural, de asemenea, de către organismul uman.

Aceasta tehnica presupune de fapt infiltratii locale cu acid hialuronic,este minim invaziva, nu este dureroasa și nu provoaca cicatrici. Cu o durata de aproximativ câteva minute de tratament rezultatul obținut variază de la 6 la 8 luni.
Tratamentul cu acid hialuronic poate fi utilizat cu succes si in cazul cicatricilor ramase in urma acneei,umplerea depresiunilor faciale(pometi,cearcane,cicatrici profunde)
si este absolut sigur, deoarece produsul este biocompatibil evitand astfel riscul de alergii.
Pentru tratamentul cu filler,Dentalest se bazează pe linia de produse Surgiderm ® de la Allergan.
Surgiderm ® este un produs 100% resorbabil, sigur, stabil și de durata,potrivit pentru toate tipurile de imperfectiuni ale regiunii peri- orale si faciale.

Surgiderm ® este soluția profesională atat pentru medici cat și pentru pacienți,care garanteaza satisfactie maxima într-un sector ca cel al medicinii dentare,in care tot mai mult estetica se imbina cu succes functionalului.

Dentalest te face tanar din nou …

cabinet stomatologic Follow us RSS